Marc Broere RMT

Adviseur Vastgoedsturing

Mijn belangrijkste kenmerken zijn: voortgang maken, aangaan van uitdagingen, creatieve oplossingen bedenken. Deze kenmerken zet ik in bij het realiseren van een juiste marktwaarde waardering en hoe je vervolgens gaat sturen met de uitkomst van de rendementen op waarde van het vastgoed. Waar investeren, optimalisatie kasstromen en wat verkoop je en hoe organiseer je het proces.

Ik heb 15 jaar in de makelaardij gewerkt waar ik vanuit managementposities veel gezien heb van de marktwerking in vastgoed om transacties te begeleiden en tot een juiste waardering te komen. Met deze bagage ben in in 2008 overgestapt naar corporatie de Alliantie in Amsterdam. Hier ben ik als manager verantwoordelijk geweest voor alle commerciële activiteiten en betrokken geweest bij de implementatie van waardesturing binnen vastgoed.

Momenteel begeleid ik corporaties bij de implementatie van van waardesturing. Hierbij is naast het succesvol uitrollen van de benodigde systemen het meekrijgen van de organisatie voor draagvlak en het opleiden van de medewerkers waar mijn kracht ligt.

Bel Marc op +31 (0)6 33 04 60 03

E-mail Marc