Evert van Dooren

Adviseur Vastgoedwaardering

Sinds 2003 ben ik als zelfstandig adviseur portfolio en asset management, op projectbasis, bij verschillende woningcorporaties werkzaam. Deze corporaties begeleid ik in het doorvoeren en verankeren van portfolio en asset management.

Op het gebied van portfolio en asset management ben ik een echte pionier, waarbij ik corporaties ondersteun en coach in de overgang naar het sturen op marktwaarde, dit gaat samen met de implementatie van asset management. Hierbij leg ik de focus op het verbeteren van de organisatie, de processen en het coachen van mensen.

Ik ben een ondernemende en gedreven vastgoedprofessional met kennis van zowel de ‘stenen’ als de ‘cijfers’. Pragmatisch en analytisch ga ik te werk in het aanpakken van problemen. Mijn leiderschapsstijl typeert zich als zelfverzekerd, professioneel, direct, stimulerend en resultaatgericht.

Bel Evert op +31 (0)6 51 22 81 67

E-mail Evert